Νεο Ford Fiesta

Σούπερ μοντέρνο στιλ και εξατομικευμένες επιλογές ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πραγματικά δικό σας.

Περισσότερα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, ανεκτίμητα χαρακτηριστικά και μια συναρπαστική, δυναμική οδήγηση που έχει σχεδιαστεί για να χαμογελάτε συνεχώς.

Με την πρώτη ματιά το νέο Ford Fiesta διακρίνεται για τη μοντέρνα και στιλάτη εμφάνισή του, την έξυπνη σχεδίασή του, αλλά και για την κλασική γραμμή που εμπνέει. Μπορείτε να ανακαλύψετε κι εσείς τα χαρακτηριστικά και τις νέες τεχνολογίες που το καθιστούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Αποκτήστε το νέο Ford Fiesta με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και προονομιακή χρηματοδότηση.

 


Σας ξεκουράζει και σας αναζωογονεί. Είναι ανεκτίμητο και έξυπνο.Σας ξεκουράζει και σας αναζωογονεί. Είναι ανεκτίμητο και έξυπνο.

Όταν τα έξυπνα τεχνολογικά συστήματα λειτουργούν άνετα στο σπίτι σας, θα πρέπει να λειτουργούν το ίδιο άνετα και στο αυτοκίνητό σας. Γι' αυτό τον λόγο το νέο Ford Fiesta διατίθεται με σύστημα Ford SYNC 3 ώστε να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, με το ηχοσύστημα B&O PLAY για να κάνει τις μετακινήσεις σας πιο διασκεδαστικές και με την ανοιγόμενη πανοραμική οροφή ώστε κάθε διαδρομή να είναι πολύ πιο απολαυστική. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε όλα αυτά και πολλά περισσότερα σε έναν χώρο που σας προσφέρει όλη την ευκολία και την άνεση που θέλετε.


 

Τώρα μιλάμε έξυπναΤώρα μιλάμε έξυπνα

Η τεχνολογία θα πρέπει πάντα να έχει ένα σκοπό. Όταν βάζετε μπροστά το νέο Ford Fiesta σας, βάζετε μπροστά μια ολόκληρη σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά και συστήματα. Για παράδειγμα το Active Park Assist, το αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (ACC), το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας… Ετοιμαστείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνολογικά συστήματα που είναι τόσο έξυπνα και χρηστικά που θα αναρωτιόσαστε πώς τα καταφέρνατε μέχρι τώρα χωρίς αυτά.

Απολαύστε τις επιδόσεις. Αγκαλιάστε την αποδοτικότητα.


Απολαύστε τις επιδόσεις. Αγκαλιάστε την αποδοτικότητα.

Γιατί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την οικονομική αποδοτικότητα; Με το νέο Ford Fiesta, τα έχετε όλα. Με τον βενζινοκινητήρα Ford EcoBoost 1.0L έχετε στη διάθεσή σας τον πέντε φορές "Παγκόσμιο Κινητήρα της Χρονιάς". Με το σύστημα Auto Start-Stop εξοικονομείτε καύσιμο κάθε φορά που σταματάτε στο φανάρι. Επίσης, η εξελιγμένη δυναμική της οδήγησης και η ακρίβεια στον χειρισμό προσφέρουν μια ικανοποιητική οδηγική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία σας

Προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία σας

To Νέο Ford Fiesta ενσωματώνει ένα σύνολο από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν εσάς, τους επιβάτες και το όχημα σας, σε περίπτωση ατυχήματος ή πιθανότητας αποφυγής αυτού. Στα βασικά χαρακτηριστικά του, σε επιλεγμένες εκδόσεις, περιλαμβάνονται η υποβοήθηση έναντι σύγκρουσης Collision Mitigation System, το Αυτορυθμιζόμενο Cruise Control, η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας (Lane Keeping Aid), το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων ορίου ταχύτητας (Traffic Sign Recognition), και το Ford SYNC 3 με Κλήση Έκτακτης Ανάγκης.


 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Tο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, θα σας βοηθήσει στην επιλογή του αυτοκινήτου της αρεσκείας σας.

Το άψογο service και το πλήρως οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών θα προσφέρουν τεχνολογική υπεροχή στο αυτοκίνητό σας.

Tο τμήμα πωλήσεων είναι κοντά σας για να γνωρίσετε όλα τα μοντέλα, να ενημερωθείτε για τις τιμές, τον εξοπλισμό και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα πάντα με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων.