Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία FORD Pazaropoulos έχει ένα μοναδικό τρόπο να εξελίσσεται συνέχεια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους εσάς που μας «προτρέπετε» με την εμπιστοσύνη σας να υλοποιούμε νέες ιδέες, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για το λόγο αυτό διευρύναμε τον αριθμό των καταστημάτων μας, ιδρύοντας τη 2η κάθετη μονάδα FORD 5.500 τ.μ . στη Λ. Κύμης και Βυζαντίου 1 στη Νέα Ιωνία.

Σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχον σημείο εξυπηρέτησης, στην Π.Ράλλη 85 & Κηφισού, μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο σε εσάς.

Tο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, θα σας βοηθήσει στην επιλογή του αυτοκινήτου της αρεσκείας σας, ενώ το άψογο service και το πλήρως οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών θα προσφέρουν τεχνολογική υπεροχή στο αυτοκίνητό σας.

Tο τμήμα πωλήσεων είναι κοντά σας για να γνωρίσετε όλα τα μοντέλα, να ενημερωθείτε για τις τιμές, τον εξοπλισμό και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα πάντα με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων. Οι ίδιοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει δίνοντάς σας την ευκαιρία να οδηγήσετε το μελλοντικό σας αυτοκίνητο.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Tο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, θα σας βοηθήσει στην επιλογή του αυτοκινήτου της αρεσκείας σας.

Το άψογο service και το πλήρως οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών θα προσφέρουν τεχνολογική υπεροχή στο αυτοκίνητό σας.

Tο τμήμα πωλήσεων είναι κοντά σας για να γνωρίσετε όλα τα μοντέλα, να ενημερωθείτε για τις τιμές, τον εξοπλισμό και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα πάντα με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων.